Jump to content


Photo

Plugins for ApexDC++


  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#1 Lee

Lee

    Project Manager

  • Management
  • 3,367 posts

Posted 25 February 2010 - 12:30 PM

Here are the latest plugins to download that are compatible with ApexDC++.

Edit: SInce 1.5.7, you can now use the official DC++ plugins located here.


Lee
ApexDC++ Project Manager
http://www.apexdc.net


#2 Crise

Crise

    Developer

  • Management
  • 2,977 posts

Posted 25 February 2010 - 01:19 PM

Please make note that after extracting the plugins, you'll now have to install them from Settings > Plugins to begin using them.

Also source code for these plugins is included in both the main source code distribution of ApexDC as well as available as a separate smaller download on our SourceForge project page,
Crise
ApexDC++ - Lead Developer

Proud Affiliates of: TechGeeks Online, PeerWeb

#3 Mek

Mek

    Slovak Translator

  • Support
  • 596 posts

Posted 25 February 2010 - 03:54 PM

I tried installing the 64b versions and they are working fine. However, they didn't load automatically when placing them in the directory as written above (I had to load them manually in settings).
Thank you.

Windows 7 x64


#4 Crise

Crise

    Developer

  • Management
  • 2,977 posts

Posted 25 February 2010 - 03:56 PM

I tried installing the 64b versions and they are working fine. However, they didn't load automatically when placing them in the directory as written above (I had to load them manually in settings).
Thank you.


To quote myself from above your post:

Please make note that after extracting the plugins, you'll now have to install them from Settings > Plugins to begin using them.


Crise
ApexDC++ - Lead Developer

Proud Affiliates of: TechGeeks Online, PeerWeb

#5 Gust

Gust

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 12 posts

Posted 26 February 2010 - 11:58 AM

To quote myself from above your post:



when i click on Istall to add the plugins Apex stops to work :huh:

#6 Crise

Crise

    Developer

  • Management
  • 2,977 posts

Posted 26 February 2010 - 04:10 PM

when i click on Istall to add the plugins Apex stops to work :(


Make sure you have:
a) updated your plugins with the ones from the first post.
b) make sure you are using the right versions for your operating system (if you are on 32bit os then the x86-32, and if you are on 64bit os then x86-64).

If you still have issues please tell me which operating system you are running and is it 32bit or 64bit?
Crise
ApexDC++ - Lead Developer

Proud Affiliates of: TechGeeks Online, PeerWeb

#7 Gust

Gust

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 12 posts

Posted 26 February 2010 - 05:23 PM

Make sure you have:
a) updated your plugins with the ones from the first post.
:huh: make sure you are using the right versions for your operating system (if you are on 32bit os then the x86-32, and if you are on 64bit os then x86-64).

If you still have issues please tell me which operating system you are running and is it 32bit or 64bit?



i've updated the 1.3.0 (x86-64) version of apexdc++ and the plugins pack posted on this page by Lee.
On my notebook runs windows 7 and it is a 64 bit OS.
Thanks for your reply :)

#8 Phrozin

Phrozin

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 April 2010 - 12:30 PM

Here are the latest plugins to download that are compatible with ApexDC++ 1.3.1.

MediaPlayers.dll and LuaPlugin.dll

Both are available in 32bit and 64bit.

Download: Plugins


Hi,thnx for the plugins,installed fine on my win7(x64)-build 7600!
I tested the windows media player..works fine,but i did encounter problems with the mediaplayer-classic.
I get this message in Apexdc++ v1.3.1:*** Supported version of Media Player Classic is not running
I tried various version,but dont know which is the right one to load?I installed the ones from Klite codec packs.
The version I tried is as follows:
1.Klite codec pack V.5.0.0-Mpc v.6.4.9.1
2.Klite codec pack v.5.6.1-mpc home cinema 1.3.1458
3.klite codec pack v.5.7.0-mpc home cinema 1.2.1008
mpc home cinema 1.3.1590
mpc regular 6.4.9.1

Could u be so kind as to help me in this matter.All your help appreciated!!!

#9 Mek

Mek

    Slovak Translator

  • Support
  • 596 posts

Posted 07 April 2010 - 02:14 PM

Phrozin, this has been already discussed in another thread. In short, the MPC support is broken and there seems to be nobody to fix it.

Windows 7 x64


#10 Phrozin

Phrozin

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 April 2010 - 03:08 PM

Phrozin, this has been already discussed in another thread. In short, the MPC support is broken and there seems to be nobody to fix it.


Thnx,Mek for replying promptly,appreciates

#11 Phenol

Phenol

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 21 May 2010 - 06:11 PM

i was wondering if there is a way to get the post spam button in the media toolbar

#12 Crise

Crise

    Developer

  • Management
  • 2,977 posts

Posted 22 May 2010 - 09:28 AM

i was wondering if there is a way to get the post spam button in the media toolbar


Let's put it this way, it's not impossible but because it's a plugin it's not worth all the trouble required either (in other words adding a toolbar button is easy under normal circumstances but the way the plugin would have to do it, especially for this button, is not exactly normal).
Crise
ApexDC++ - Lead Developer

Proud Affiliates of: TechGeeks Online, PeerWeb

#13 Crise

Crise

    Developer

  • Management
  • 2,977 posts

Posted 25 May 2010 - 10:03 PM

Don't forget to update your plugins for 1.3.2 :unsure:
Crise
ApexDC++ - Lead Developer

Proud Affiliates of: TechGeeks Online, PeerWeb

#14 costalfs

costalfs

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 May 2010 - 03:14 AM

Hi, guys.

Not sure if I missed something, but we have lib files instead of dll.
Have I missed something?

Thanks a lot!

#15 Lee

Lee

    Project Manager

  • Management
  • 3,367 posts

Posted 26 May 2010 - 08:31 AM

Hi, guys.

Not sure if I missed something, but we have lib files instead of dll.
Have I missed something?

Thanks a lot!

Whoops. I'll sort that out later today. :unsure:

Lee
ApexDC++ Project Manager
http://www.apexdc.net


#16 3dfx

3dfx

    Xion++

  • Member
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 26 May 2010 - 10:12 AM

Whoops. I'll sort that out later today. :)


I gotz shocked there too :unsure:
vodka - connecting poeple ;)

#17 Lee

Lee

    Project Manager

  • Management
  • 3,367 posts

Posted 26 May 2010 - 12:16 PM

I gotz shocked there too :unsure:

Fixed it now.

Sorry about that :)

Lee
ApexDC++ Project Manager
http://www.apexdc.net


#18 costalfs

costalfs

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 May 2010 - 11:08 PM

Thanks a million!! :thumbsup: :) :)

#19 Asterisk

Asterisk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 07 July 2010 - 11:17 AM

excuse me, how can I delete my occasional post? Because I can't find this function :)

#20 rdybst

rdybst

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 13 November 2010 - 08:20 AM

hi everyone I need your help. we are using local hub and admins send advertisement spam message us using hub's bot. I hate it. I want to block including some text in message. how can I pls help me thx.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users