Sign in to follow this  
Followers 0
skita

Проблем с АпексДЦ

7 posts in this topic

При пускане на търсачката или опит да изтегля файлов лист и файл често изключва . Каква може да е причината. Пробвах и стара версия на Апекса - пак същото. Самият Апекс не дава съобщение за грешката. Пробвах и СтронгДЦ - същото , но много по-рядко става.

Share this post


Link to post

Здравей!

Така, виж първо с какво IP си - динамично (сменя се всеки път когата влизаш в DC++) или статично (несменяемо- постоянно). Ако си със динамично IP сложи отметката на Settings / Connection settings ---> Firewall (passive, worst case) ---> така би трябвало да ти работи Search (търсачката / лупата). Но знай, че когато си на пасив може да теглиш само от узери които са в активен режим!!! Пасивен с пасивен не се свързва!!! Ползвашли рутер? Ако е отговора ти да, има начин да се оправи. :mellow: Oпитай първо така, както то ти обесних по-горе, ако има пак проблем пиши тука във форума. :thumbsup:

Share this post


Link to post

Хм, интересно! Я погледни в Settings / Downloads ---> Directories, там където сваляш, папките трябва на едно и състо място да са Default download directory и Unfinished download directory. По-долното правоъгълниче стойностите са следните: 1-15 / 2 - 50 / 3 - 3 . 4 - 0. Когата сваляш също от значение е колко празно място имаш на хард диска си. Да не би да свалиаш в дял С - където ти са инсталациите на всичките програми? Направи една папка в дял D и там сваляй. Ако пак има пропблеми, изтрии АpexDC++, изтегли си го от тук от сайта и пробвай наново да го инсталираш. Рутер ползвашли, сам ли си на нета във вас?

Share this post


Link to post

Ще бъде направено, но сега чакам да свърши свалянето на няколко файла. Досега съм бил на Активен режим и с динамично IP, проблеми съм нямал.

Share this post


Link to post

Нямам идея, от тук насетне какъв може да е проблема, но най - вероятно е ако сваляш нещо друго или много неща, примерно торенти, сайтове, и прочие, това да ти бави нета и е възможно да прекъсва, случва се понякога - проблем на доставчика, А сийдвашли торенти по много време, и това също е проблем.

Share this post


Link to post

Какво означава "изключва"? Connection timeout? Опитай да спреш мултисорс свалянето. Макар че и аз предполагам, че е нещо от претоварена връзка/неправилна настройка... да не ползваш зает порт?

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
Followers 0