Sign in to follow this  
Followers 0
TheJackal

Бъг на емотиконите

3 posts in this topic

Здравейте!

Първо Весела Коледа, здраве и късмет на всички!!! :P

Сега по темата: Реших да изпробвам някой емотикони да ли са съвместими с ApexDC++. Ето какво се оказа: всички известни ни до сега емотикони работят и са съвместими, НО!!!

Емотиконите които съм взел от последните версии на StrongDC++ 2.02 - 2.06 - KOLOBOK, след като натисна на десен клавиш на емотикона и дам отметката на KOLOBOK, се получава следното - виждат се картинките после като се натисне ляв клавиш, но са някак неестествени - като ероглифи. Итересуваме да ли емотоконите на StrongDC++ са съвместими с ApexDC++ и по-точно тези на KOLOBOK ? За да се занимавам с този проблем ме накара следното: стандартните емотикони които са на ApexDC++ са PeerWeb и тези на DCPro, се ползват масово, но тинейджерите са на KOLOBOK и не се виждат (много малка част от тях). Прилагам следния EmoPacks - 02.rar, където съм събрал много емотикони и съм добавил тези на Logan и RadoX-EmoPack-V2.2.

Реших да добавя и тези ThomAce.rar и ето какво се получи БЪГ - фаил ===> exceptioninfo.txt. Предполагам ще представлява интерес на съставителите? :thumbsup:

EmoPacks___02.rar

ThomAce.rar

exceptioninfo.txt

Edited by TheJackal

Share this post


Link to post

Доколкото знам, това е въпрос на редакция на съответния xml файл, а добрата видимост зависи дали иконите са предвидени за светъл или тъмен фон. Алфа блендингът, или по-скоро липсата му при Уин 2000, също е проблем.

Share this post


Link to post

Благодаря за отговора Zlobomir. Сега ще видя какво да направя за да си излизат Емотиконите. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
Followers 0