Sign in to follow this  
Followers 0
TheJackal

Въпроси

4 posts in this topic

Здравейте!

1. Интересуваме отностно иконите и функциите от падащите менюта на новата версия предвижда ли се икони които да са за:

a) AVI Preview,

B) mp3 Preview,

c) Magnet.

2. Защо не се виждат IP когато се пущат спамер ботове за флоод като LaiKa flooder: INTELLYGENT TEAM - FLOODER MADE BY KING ADIKKU и други от сорта в хъб в който си OP.

:shifty:

Share this post


Link to post

1. Уточни в коя секция са въпросните неща, във File>>Settings, в Search или къде.

2. Очаквай отговор.

Share this post


Link to post

1. Settings / Downloads / File Preview предполагам се намират тези три:

a) AVI Preview,

б) mp3 Preview,

c) Magnet - не съм сигурен да ли е точно там.

Предвиждат ли се да бъдат изведени като отделни икони на Toolbar ? Нека и по възможност да бадат извадени или да се добавят при следващите версии и разработки на ApexDC++ като екстри.

2. А, отностно втория въпрос защо когато се флооди на общия чат не се виждат IP,виждат се но там където са подредени узерите. Мисълта ми е , няма ли да е по - добре и за улеснение на тези които са OP в деден хъб да могат да отреагирват по-барзо?

Share this post


Link to post

1. Тази секция, струва ми се, е само за избор на "кой тип файл с коя програма да се отваря". Необходим ли е толкова чест достъп?

2. Пуснати ли са въобще от Fake Detector>Attempt to show user IP in MC. Освен това, за да се покаже ИП на ботовете в главния чат, клиентът ти трябва да ги провери поне веднъж. Ако ботовете се свържат и флудят, ИП няма да се покаже в главния чат, освен ако не е избрано "провери при свързване" в настройките. Тази опция също е във Fake Detector.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
Followers 0