Sign in to follow this  
Followers 0
Pedja

Podrška za ApexDC++ na srpskom jeziku

1 post in this topic

Dobrodošli na forum za podršku programu ApexDC++ na srpskom jeziku. Ovde možete zatražiti pomoć za problem koji imate, ukazati na grešku u programu ili predložiti neko unapređenje programa.

Pre svega, cilj je da se formira korisnička grupa koja će u međusobnoj saradnji omogućiti svima bolje korišćenje ApexDC++ kao i dalje unapređenje ovog programa.

Program možete preuzeti sa http://www.apexdc.net/?id=download

Postoje dve verzije programa: razvojna (unstable) i završena (stable). Preporuka je da uvek koristite završenu verziju, jer je ona čista od grešaka i pouzdanija.

Instalaciju programa možete preuzeti u tri oblika: samoinstalirajući (setup), izvršni (binary) i izvorni kod (developers).

Najlakše je i najbolje koristiti samoinstalirajući, jer je to jedan exe koji pokrenete i on obavi ceo postupak instalacije. Izvršni treba sami da raspakujete i onda pokrenete izvršnu datoteku programa, a izvorni kod treba da iskompajlirate i tek tada koristite.

Ako vam uputstva na engleskom jeziku nisu dovoljna, možete iskoristiti Uputstvo za instalaciju i podešavanje ApexDC++ na srpskom jeziku.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0