bobbyj

Member
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About bobbyj

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/31/68

Contact Methods

 • Website URL
  http://jakimov.web.data.bg
 • ICQ
  139669053

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bulgaria
 • Interests
  dchub://italo-disco.no-ip.biz:1212
 1. ApexDC ++ 1.1.0 Final

  Здравейте приятели. Искам да попитам, къде мога да видя значението на иконите които седят до ник нейма в юзър листа? По специално ме интересува тази, Благодаря предварително :)
 2. ApexDC ++ 1.1.0 Final

  Да, точно това искам да мога да виждам къде ги имам по хардовете си от самия Апекс, иначе трябва да ползвам търсачката в уиндоуз-а , а хич не ми се нрави. Хех,страхотия стана голяма Благодаря ти за отделеното време. Успех :)
 3. ApexDC ++ 1.1.0 Final

  Да, това за прекъснатото сваляне го знам (D:\ApexDC++\Incomplete\), мисълта ми беше друга,явно не съм обяснил добре. Значи исках да кажа при положение ,че не съм прекъснал тегленето по средата на файла, всичко се е свалило от дадената папка.След време обаче юзъра от който съм теглил или някой друг юзър в хъба е добавил нови папки със същото име в своя шеър ( примерно папката "ABC...Euro-Italo-Disco" и аз съм свалил от нея до " ABC...Euro-Italo-Disco vol.022", обаче юзъра или някой друг после е добавил от "ABC...Euro-Italo-Disco vol.023" нататък ... ) Като излезе в търсачката резултата за ABC...Euro-Italo-Disco, за да видя дали има нови компилации, моите файлове които вече съм свалил някъде по хардовете са в зелено, но не излиза пътя до тях, за да мога директно новите да ги пусна да се свалят при старите. Или с две думи ,защото стана много сложно, би било добре ако файловете , които са с зелен текст, до тях да изписва и пътя до устройството на което се намират ( J:\Music\Eurodance\90s\ и т.н ). Мисля, че бях я виждал тази опция в други ДЦ клиенти.Така става много по лесно ориентирането и се избягва после прехвърлянето от един диск в друг. Дано съм обяснил по добре сега Надявам се.
 4. ApexDC ++ 1.1.0 Final

  Здравейте отново! Значи програмката (1.1.0) е сурер, държи се превъзходно за сега. Това е най добрия ДЦ клиент според мен, пробвал съм и други, но тази работи най леко с моя старичък ПК. Вчера ми дойде една идея, даже две във връзка със следващите версии. Значи първата е: Когато от сърч ми излезне списъка с файловете, тези които вече ги имам в шеър-а си, излизат с зелен надпис.Това добре.Обаче според мен щеше да е още по добре ако изписваше и пътя към тях (Path), за да мога по лесно да се ориентирам къде са по твърдите ми дискове. С каква цел? Ами ако примерно съм изтеглил от даден албум половината песни, и след известно време тръгна да свалям останалите,естествено че ще искам да са в същата папка.Въвеждам в търсачката името на албума и в прозореца с резултатите ми излизат в зелено тези ,които вече съм свалил и имам, но аз вече съм забравил в кой диск ми е папката с албума и пада страхотно дълго и мъчително търсене.Мисълта ми беше, че ако изписваше и пътя до файловете, които вече имам (с зелен цвят), щях много бързо и лесно да укажа къде да се изтеглят останалите.Много по удобно ще е наистина. Другата ми идея е: Когато кликна от File -> Open own list, ми се отваря прозореца с моите шеър-нати файлове. Когато примерно кликна с дясно копче върху определен файл, примерно mp3, нямаше да е лошо в падащото меню освен другите опции, да има и един "Open", за да може човек директно от ДЦ клиента да си преглежда файловете,които е шеър-нал, един вид нещо подобно на Windows Explorer. Съжалявам ако съм бил твърде дълъг в поясненията си, но според мен това са много добри идеи за следващите версии на Апекс-а.Предполагам всички биха се съгласили с мен.Споделете тези идеи с екипа, който разработва Апекс-а. Благодаря за вниманието! Успех и късмет желая на всички До скоро ;)
 5. ApexDC ++ 1.1.0 Final

  Да, с /w става и без тулбара Благодаря :crying: Понеже в прозореца който се отваря с бутона "Update check" пише: *** 1.1.0 Final *** Announcing the stable version of 1.1. Featuring some long awaited fixes and improvements. Click "Download" if you wish to try it out. затова си помислих,че това е финална версия.Явно не е. :crying: Дано скоро дойде и финалната 1.1.0
 6. Здравейте. Преди малко си ъпдейтнах Апекса с последната версия 1.1.0 Final Наистина има доста подобрения,но въпросът ми е: Аз ли не виждам от къде или е бъг, но не мога да си включа Media Toolbar-a за Winamp-a? Всичко друго на пръв поглед работи перфектно Поздравявам екипа за новия ъпдейт :)