Slovenské fórum podpory ApexDC++
Started by Mek, Aug 15 2010 05:02 PM
6 replies to this topic
Posted 15 August 2010 - 05:02 PM
Vitajte v oficiálnom slovenskom fóre podpory ApexDC++. Tu sa môžete pýtať svoje otázky či prispievať návrhmi a pripomienkami po slovensky
ApexDC++ rulez!
Posted 15 June 2011 - 02:47 PM
Zdravím.
Mám taký problém že po preinštalovaní počítača som si nainštaloval DC-čko a všetko funguje, len search mi pri vyhľadávaní nič neukazuje.
Mám taký problém že po preinštalovaní počítača som si nainštaloval DC-čko a všetko funguje, len search mi pri vyhľadávaní nič neukazuje.
Posted 16 June 2011 - 07:43 AM
Aj stahovat ti ide? Aj od pasivnych uzivatelov? (maju v zozname pred ikonkou stenu). Ak ano, tak potom ti nieco blokuje prichadzajuce spojenia na UDP porte, ktory mas uvedeny v nastaveni. Ak nie, nastav si Passive mode (worst case) a malo by to fungovat.
ApexDC++ rulez!
Posted 16 June 2011 - 09:06 AM
Dík za radu, už to funguje
Posted 10 July 2011 - 10:01 AM
Ahoj,
mal by som zopár otázok ako spojazdniť ApexDC na novom notebooku. Predtým som mal program na starom pc, kde fungoval, no teraz na notebooku cez router mi to nechce ist a nefunguje uz ani na starom pc.
Mam ten isty problem ako hore Bendo, no aj ked nastavim Passive mode nic sa nezmeni.
Mate tu nejaky navod ako postupovat pri spravnom nastaveni?
Dakujem za pomoc.
mal by som zopár otázok ako spojazdniť ApexDC na novom notebooku. Predtým som mal program na starom pc, kde fungoval, no teraz na notebooku cez router mi to nechce ist a nefunguje uz ani na starom pc.
Mam ten isty problem ako hore Bendo, no aj ked nastavim Passive mode nic sa nezmeni.
Mate tu nejaky navod ako postupovat pri spravnom nastaveni?
Dakujem za pomoc.
Posted 11 July 2011 - 07:28 PM
Mozes este skusit namiesto Passive inu moznost: "Firewall with uPnP" - ak nemas na PC nijaky firewall a router, cez ktory sa pripajas na net (ak tam nejaky je) ma povolene uPnP, tak to pojde.
Inac sa uisti, ze ti na PC neblokuje spojenia firewall. Zvlast restriktivny v tomto je ESS (Eset Smart Security) - podla skusenosti uzivatelov pomaha az jeho odinstalovanie.
Inac sa uisti, ze ti na PC neblokuje spojenia firewall. Zvlast restriktivny v tomto je ESS (Eset Smart Security) - podla skusenosti uzivatelov pomaha az jeho odinstalovanie.
ApexDC++ rulez!
Posted 11 July 2011 - 08:47 PM
Tiež som si myslel, či to nebude niečo s firewallom, no nakoniec trebalo správne nastaviť čísla portov a už to fičí
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users