Constantine

Member
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Constantine


  1. Айде пак съм аз...:-)Да попитам има ли някаква възможност,заложена в самата програма,да направя protocol encryption..както е възможно в торент-клиентите?Ако може,значи остава последна възможност да се преборя с проблема... :)


  2. И още нещо искам да попитам,защо нямам никакви проблеми с програми като LimeWire и Ares?Не са ли и те на същият принцип базирани като Dc++?Разрових се по форумите и нета и открих,че моя доставчик-TalkTalk прави така наречения traffic shaping..така поне твърдят във форумите...това дали се отразява на работата на Апекса...Айде да спирам засега,че много досадих...


  3. Пропуснал съм това за Виста. Не трябва да се стои късно пред ПЦ. :) Проблемът е или е бил в UAC на Вистата! Той не позволява достъп за запис в Program Files на Hashindex и Hashdata файловете. Има две решения:

    1. Спира се UAC, аз и много, да не кажа почти всички други хора, го намираме за безполезен. С Гугъл ще разберете как.

    2. Мести се Апекс в папка, например C:\ApexDC. UAC следи само системните.

    И това направих...и пак не става,проблема по всичко личи е в доставчика,лимитира TCP кънекциите по някакъв начин,защото с друг wireless router с друг доставчик нямам абсолютно никакви проблеми,даже и торентите не вървят,ако имате някакви идеи как да оправя това,казвайте :) ,защото се отчаях вече...Мерси предварително


  4. Здравейте отново!Значи има някакво подобрение,след куп настройки на Вистата и рутера...с команди от рода на-netsh interface tcp set global autotuninglevel=highlyrestricted и отваряне на порт в рутера сега поне ми зарежда юзърите и това което съм шернал,а също и имам search без проблема..Обаче?!Появи се проблем с даунлоуда,например искам да сваля песен или каквото и да е,картинката е следната-постоянно ми се появява нещо от сорта TTH:името на песента- и всичко това само прескача много бързо без да се сваля в полето за сърч..а също така излиза отдолу в ляво надпис-"Error saving hash data:Access is denied"!Също така не мога да свалям и листата с файлове на потребителите...Помагайте Please! :blink: П.П.

    TheJackal-Изключен ти е чата във хъба и не мога да се свържа с теб...


  5. Значи,ще се опитам да атачна няколко скрийн-шота за да видите за какво иде реч.Не излиза целия списък с юзърите,иконката пред името ми не е тази,която трябва да бъде,не мога да тегля,нито да ъплоудвам...Това е положението засега и няма никакво подобрение,имах подобен проблем и с торентите,но като ограничих конекциите,отворих порт в рутера и поразбърниках малко,се пооправиха нещата...

    post-11141-1241206313_thumb.jpg

    post-11141-1241207185_thumb.jpg


  6. Значи пичове..проблема е от зле по зле...не само съм с 0 B,ами и трудно влизам в хъбовете,не ми показва всичките юзъри и не мога да тегля...Кошмар!От 3 години съм с Апекса и съм нямал никави проблеми,а сега с тая скапана Виста всичко се омаза...Наистина не знам какъв е проблема,махнал съм защитната стена,шернал съм правилно файловете,нямам представа какво става...Извинявам се още веднъж,ако някой знае как да я конфигурирам,нека пише подробно.Между другото с рутер съм и динамично айпи..Благодаря :blink:


  7. Здравейте!Искам да ви попитам,защо при положение,че съм шернал файловете,които желая,като вляза в някой хъб ме показва с 0 B?На какво се дължи това?С Уиндоус Виста Хоум Премиум съм и всички настройки съм ги направил както трябва(поне така мисля :crying: )Ще съм ви благодарен,ако ми помогнете....Благодаря предварително.. :blink: